Na što obratiti pažnju kad se dječji satovi kupuju

Mnogi roditelji muku muče kad su dječji satovi u pitanju, jer uz odluku kada i kakav sat kupiti tu je još niz odluke koje roditelji moraju donijeti.

Ono na što bismo mi svakako obratili pažnju kad su dječji satovi u pitanju jest život baterije. Koliko se pametni sat drži napunjenog, vrlo se razlikuje od uređaja do uređaja. Oni koji koriste GPS praćenje i ostaju povezani s mrežom zahtijevaju češće punjenje, pa imajte to na umu dok provjeravate modele.

Kad su dječji satovi u pitanju, udobnost i dizajn su također jako važni. Ako vaše dijete ima averziju prema određenim vrstama materijala ili je alergično na neke metale, pažljivo ćete odabrati sat i osobno ga isprobati kako biste bili sigurni da će mu ugodno pristajati.

Iako smo odabrali najbolji izbor pametnih satova koji pružaju različite vrste aktivnosti za djecu, postoje i drugi uređaji koje vrijedi razmotriti. 

Da vam olakšamo odabir, evo koji su dječji satovi popularni – pametni satovi za djecu koje vrijedi pogledati. Budući da roditelji i djeca mogu imati različita očekivanja o tome što bi željeli raditi s pametnim satom, jedan od sljedećih uređaja možda bolje odgovara jedinstvenim potrebama vaše obitelji.

Za one koji žele sve funkcionalnosti GizmoWatcha bez obveze, OJOY A1 dječji satovi su dobra alternativa. Dobit ćete iste osnovne dvosmjerne mogućnosti za glas i razmjenu poruka i GPS lokaciju u vodootpornom, izdržljivom pametnom satu za djecu. OJOY A1 broji korake, ali osim toga nećete naći puno interakcije ili igara. Ovaj sat za djecu također dolazi bez SIM-a, što znači da ćete trebati osigurati SIM karticu i davatelja usluga.

Ako želite gamificirati svoju kondiciju, Vívofit Jr. 2 je pravi put. Vrhunska hidroizolacija čini ga sigurnim za plivanje, a žilava, podesiva traka daje visoke ocjene za trajnost. Ovaj fitnes tracker dječji satovi s temom za djecu sadrže zabavne bendove i odgovarajuće igre, uključujući Ratove zvijezda, Mickey Mousea i Avengersa. Garmin se također ubacio u roditeljske značajke poput alata za upravljanje poslovanjem i alata za raspoređivanje koji čine dodatnu isplativost.